Vacature vrachtwagenchauffeur

Voor ons bedrijf  zijn wij per direct op zoek naar een fulltime vrachtwagenchauffeur voor voornamelijk agrarisch gerelateerde werkzaamheden. Het betreft een gecombineerde functie met verschillende werkzaamheden als vrachtwagenchauffeur binnen het bedrijf.

– Chauffeur onkruidbeheersing: Als chauffeur onkruidbeheersing ga je met een motorwagen met een watertank opbouw en veelal samen met een bijrijder (voor de handmatige werkzaamheden) onderweg om met warm water de onkruidbeheersing van de gemeentelijke bestratingen te behandelen.

– Chauffeur walking floor: De werkzaamheden bestaan uit het transport van bio-massa (houtsnippers, gras) en alle andere voorkomende producten zoals vaste mest, compost, stro, papier en kunststof. Je zult deze ladingen vervoeren naar bedrijven in hoofdzakelijk Nederland. Naast de werkzaamheden in Nederland is er ook een mogelijkheid om transport te verrichten in de Benelux en Duitsland, je vindt het daarom geen probleem om desgewenst in de vrachtwagen te overnachten.

– Chauffeur botsabsorber: De botsabsorber wordt ingezet bij geplande en niet geplande calamiteiten op de autosnelwegen in Drenthe, Groningen en Overijssel. Dit zijn verkeersmaatregelen bij ongevallen en wegwerkzaamheden. In veel gevallen help je ook even mee met het opzetten en afbreken van de afzetting of reparatie van geleiderails.

– Chauffeur containerauto met kraan: Als chauffeur containerauto vervoer je hoofdzakelijk biomassa, gras en grond en verleen je assistentie in calamiteitenprojecten zoals het repareren van geleiderails en het aan- en afvoeren van grond.

Vaardigheden
– Je beschikt over code 95 en bent in bezit van rijbewijs CE
– Nederlandse taal in woord en geschrift
– Engelse en of Duitse taal is een pré
– Goede topografische en communicatieve vaardigheden
– Bereid zijn om overnachtingen te maken
– Bereid zijn om ’s nachts te werken
– Je zult veel moeten laden- en lossen. Het is daarom van belang dat je beschikt over een goede fysieke conditie
– Eigen vervoer naar de standplaats in Ruinen

Interesse?

Voor meer informatie bel ons gerust! Of voor een een sollicitatiegesprek vul dan HIER het contactformulier in met je CV.

(juni, 2019)

Deel deze pagina: