Schoffelaar

Voor het seizoen 2020 zijn wij op zoek naar medewerkers voor in ons schoffelteam. Voor diverse projecten in het openbaar groen zoeken wij medewerkers met “groene vingers” voor het onkruidvrij maken van beplantingsvakken. Deze werkzaamheden bestaan uit het schoffelen, handmatig wieden, uitharken, kanten steken en afvoeren (op een aanhanger) van het onkruid.

Jouw werkzaamheden voer je meestal uit in teamverband. Normaal gesproken ga je met 2 of 4 collega’s op pad in een bestelbus met aanhanger. Vaak betreft het werkzaamheden in de 3 noordelijke provincies voor gemeentes en andere overheidsinstellingen. Je bent dus vaak werkzaam in het zogenaamde openbaar groen langs snelwegen, gemeentelijk groen en kazerneterreinen.

Ook verrichten wij werkzaamheden zoals onkruidbestrijding op verhardingen (ook met heet water) en bestrijden wij de eikenprocessierups en invasieve exoten. Daarnaast verrichten wij ook verkeersmaatregelen en zijn wij actief in de reparaties van geleiderails. Ons bedrijf is werkzaam in o.a. Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland. Het betreft veelal seizoen werkzaamheden, doch afhankelijk van jouw werkervaring en flexibele inzet is het mogelijk het gehele jaar rond te werken.

Wat bieden wij:
– Een interessante/afwisselende baan
– Salaris conform CAO LEO
– Een full-time baan voor lange termijn
– Een vaste aanstelling bij goed functioneren
– Een leuke werksfeer met dito collega’s

Functie eisen:

– VCA Basisveiligheid, of bereid deze te halen.
– Certificaat veilig werken langs de weg, of bereid om deze te halen.
– Nederlandse taal in woord en geschrift
– Praktijkgerichte certificaten, doch niet verplicht
– Je woont in de omgeving van Ruinen, Meppel, Hoogeveen of in de omringende gemeenten

Persoonlijke beschermingsmiddelen worden door ons ter beschikking gesteld.

Ben jij die handige schoffelaar en beschik jij over “groene vingers”? Vul dan HIER het contactformulier in!

Deel deze pagina: