Machinist smalspoor tractor

Voor een project voor een waterschap uit Groningen zijn wij op zoek naar een machinist voor een smalspoor tractor.

Jij bent machinist op een nieuwe Fendt smalspoor tractor voorzien van maaiapparatuur. Je maait het schouw pad met de frontmaaier en het talud met de maai arm, achter op de tractor.

Het betreft seizoenwerkzaamheden in de periode mei t/m oktober. Aangezien het om een lange termijn project gaat zijn wij op zoek naar een vaste machinist. Naast je werk op deze smalspoor combinatie verdient het de aanbeveling dat je inzetbaar bent op meerdere machines zoals o.a. een smalspoor kraan, minikraan, midikraan en mobiele kraan. Op deze manier ben je breder inzetbaar en kun je (bij goed functioneren) het hele jaar rond werken.

Wie zijn wij?
Van Regteren Ruinen
voert hoofdzakelijk werkzaamheden uit in het openbaar groen voor overheden en semi-overheden. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maaien van bermen en sloten langs provinciale wegen en rijkswegen zoals autowegen en autosnelwegen in de periode van mei t/m november. Daarnaast hebben wij gemeentelijke en stadsplantsoenen in onderhoud, inclusief de bestrijding van de eiken processierups, invasieve exoten en onkruidbestrijding. Ons bedrijf is werkzaam in o.a. Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland.

Wat bieden wij:
– Een interessante/afwisselende baan
– Salaris conform CAO LEO
– Een full-time baan voor lange termijn
– Een vaste aanstelling bij goed functioneren
– Een leuke werksfeer met dito collega’s

Functie eisen:
– VCA Basisveiligheid is verplicht
– Nederlandse taal in woord en geschrift
– In bezit van Rijbewijs T en B, bij voorkeur B-E.

Voor deze vacature is ervaring als tractorchauffeur een pré!

Ben jij die gewiekste smalspoor machinist en lijkt het jou een uitdaging om te werken in ons team? Reageer dan HIER!

Deel deze pagina: