Humanitair transport

Sinds de tachtiger jaren is de familie Van Regteren, een aantal medewerkers en vrijwilligers uit Ruinen en omstreken onderweg in het voormalig Oostblok.

Vanaf 1982 werden er al hulptransporten opgestart naar Polen, na de val van de Roemeense regering in 1989 werd Roemenië de voornaamste bestemming voor het vervoeren van hulpgoederen.

Een enthousiaste groep “Oost Europa kenners” rijdt sinds jaar en dag naar diverse bestemmingen in Roemenië.

Door deze jarenlange ervaring zijn wij een gespecialiseerd vervoerder van uw hulpgoederen. Uw goederen worden getransporteerd met modern, goed onderhouden materiaal wat voldoet aan de modernste emissie normen en Europese wetgeving.

Onze Nederlandse chauffeurs zijn goed opgeleid en ervaren vakmensen die al jaren de weg vinden in het Oostblok.

Wij hebben op korte termijn mogelijkheden om hulpgoederen te vervoeren naar Roemenië, echter het moge duidelijk zijn dat ook wij de internationale corona maatregelen in acht dienen te nemen.

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende aanbieding voor het vervoer van uw hulpgoederen. U kunt ons bereiken op het volgende nummer; 0522-471776. Contactpersoon voor deze transporten is Herwin van Regteren. Zijn mailadres is herwin@regteren.nl.

Voor de gehele historie van het humanitaire transport klikt u HIER

Deel deze pagina: